ETEC Service en Engineering op koers in 2019!

ETEC, het Baarlose Service en Engineeringsbedrijf heeft in de eerste periode van 2019 een positieve groei mogen ervaren, deze ligt in de lijn van de verwachtingen. Het bedrijf heeft nieuwe ZZP-ers en vaste krachten mogen begroeten.
Vanaf 2016 is er een koers ingezet waarin het bedrijf zich constant wil verbeteren, niet alleen financieel sterk staan maar ook op score’s als milieuprestatie en sociale ranking.

Werkgelegenheid
ETEC Service en Engineering realiseert onder andere complexe projecten voor diverse bedrijven. “Waar de één stopt begint ETEC”, aldus de directie.
Door pieken en dalen is de groei van vast personeel beperkter als de flexibele inhuur. ETEC werkt samen met gemeentes, overheden, de provincie en uitzendbureau’s om starters of mensen met een ambitie verder te helpen.  Alleen al in 2019 zagen we het aantal ZZP-ers die ingeschreven zijn bij ETEC met 39 % groeien.

Betrouwbaar
ETEC Service en Engineering heeft een betalingstermijn van 99% op 30 dagen. Diverse klanten checken regelmatig het betalingsgedrag van ETEC Service en Engineering. Het is onbetwistbaar dat ZZP-ers een correcte en snelle betaling van hun facturen ambiëren ! ETEC Service en Engineering meet zich hiermee dik en dubbel met andere bureau’s die in arbeid bemiddelen.

SNA 
Om verder te verbeteren is ETEC Service en Engineering in het certificeringstraject van SNA (Stichting Normering Arbeid) gestapt. Het SNA keurmerk is het keurmerk voor alle uitzendondernemingen en (onder)aannemers van werk. Op basis van twee NEN-normen, NEN 4400-1 en NEN 4400-2.

Zomerperiode
ETEC Service en Engineering faciliteert “stopwerkzaamheden” in diverse fabrieken. De vraag naar monteurs is in deze zomer extra groot, met name regio Eindhoven zit flink in de lift en trekt capaciteit uit Noord en Midden Limburg weg. Productiestops worden vaak in de bouwvak aangelegd. Voor regio Zuid is dit week 30-31-32.

Mocht u vragen hebben over een van deze onderwerpen of een andere vraag dan staan wij 24 uur per dag en 365 dagen per jaar voor u klaar.

Download het artikel in PDF

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *