Nieuwsbrief

We horen het vaak. Nederland staat te springen om technisch geschoolde mensen. Maar hoe groot is die vraag echt?

            Wij bij ETEC-Connect geloven niet in meepraten met de rest.  Wij stoppen elke dag energie in werving en selectie van de juiste medewerkers. Op deze wijze bedienen wij elke dag tevreden klanten met hoogstaand technisch personeel.

            Onze klanten zijn kritisch op ingeleend personeel en dat juichen we toe. Door onze hoge flexibiliteit en door onze focus bij de klant te leggen voldoen wij aan alle eisen.  Zo kunnen we ons echt onderscheiden en kijken wij verder dan andere bureaus.

            ETEC-Connect biedt o.a. mechanisch en elektrisch opgeleide monteurs, technische dienst leiders, technisch interim management, tekenaars/ engineers, 3/5 ploegen monteurs, werkvoorbereiders en nationale en internationale projectleiders.

’Werving is meer dan elke andere functie gebaseerd op menselijke connectie’ ’, aldus Karel Lepsi.

In de komende tijd zal ETEC-Connect haar positie vergroten in de markt, en zullen we ons werk gebied verder uitbreiden, Zo leveren wij vanaf nu ook gekwalificeerd personeel in de bouw en productie.

Voor de bouw biedt ETEC-Connect o.a. Stukadoors, Schilders, gipswanden plaatsen, ramen plaatsen, dakdekkers (plat dak) en grondwerkers. –  Vanaf € 29,95 all-in

Voor de productie bedrijven biedt ETEC-Connect o.a. Technisch operator, productie medewerker en inpakkers.- Vanaf  € 27,95 all-in