Nieuwsbrief

Bij Etec Service & Engineering kijken we met een tevreden gevoel terug op 2019, een jaar met up’s en down’s maar waarin we toch goede resultaten konden boeken. 2020 zullen we onze groei doorzetten, zo hebben wij ons team versterkt en zetten we hoog in op innovatie.

Werkgelegenheid:

Onze projectengineers zijn op dit moment volop bezig met de voorbereidingen van een aantal uitdagende projecten, voor toonaangevende klanten. Hierdoor hebben wij interessante klussen in vele divisies.

Ook is er hard gewerkt om Etec Connect goed op de kaart te zetten. Onze klantenkring is vergroot en de vraag naar technische professionals is fors toegenomen.

Betrouwbaar:

Etec Service & Engineering heeft een betalingsratio van 99% binnen 30 dagen. Dit wordt door diverse klanten regelmatig gecontroleerd.

Vanaf dit jaar zullen wij een nieuw declaratiesysteem introduceren. Het is onbetwistbaar dat zzp’rs een correcte en snelle betaling van hun facturen  ambiëren. Door onze hoge betalingsratio meet Etec Service & Engineering zich dubbel en dwars met andere bureaus die in arbeid bemiddelen.

SNA:

Om continu onze kwaliteit te waarborgen en verbeteren heeft Etec Service & Engineering interne procedures bijgesteld. Hierdoor hebben wij de SNA audit doorstaan en behouden wij ons SNA certificaat.

SNA (Stichting Normering Arbeid) is het kwaliteitskeurmerk voor uitzendondernemingen en (onder)aannemers van werk. Op basis van twee NEN-normen, NEN 4400-1 en NEN 4400-2

Zomerperiode:

Tussen alle regen, kou en storm van de laatste dagen kijken wij reeds vooruit naar de komende zomerperiode. Een periode waarin diverse projecten doorgang zullen vinden.

De vraag naar kwalitatief goede arbeidskrachten neemt met de dag toe. Etec Service & Engineering faciliteert “stop werk” in diverse fabrieken. Productie- en onderhoud stops worden  nu al gepland in het zuiden van Nederland.

Heeft u vragen over een van bovenstaande of andere onderwerpen? Schroom niet contact met ons op te nemen. Wij staan 24 uur per dag en dit jaar 366 dagen voor u klaar.