Wat een leuke ervaring!

Rond deze tijd van het jaar bezoeken wij onze klanten normaal gesproken voor een evaluatie gesprek. Met relatie geschenken als bon bons, flessen wijn, taart etc. laten wij onze waardering en dank blijken.

Dit jaar is alles anders, of toch niet?

In het ergste geval mag je de taart na deze met desinfectiemiddel te hebben bewerkt in een hygiëne sluis achterlaten waarna iemand door een intercom nog net verstaanbaar dankjewel roept. Sorry dat is niks voor mij. Een van onze medewerkers kwam met het geweldige idee om een professionele frietwagen te huren en hiermee de ronde te maken langs onze relaties.

Het is een groot succes gebleken Dankzij Twan Foolen van BTS-RENT uit Horst en de heerlijke frietjes van Aviko. De reacties waren geweldig en het leidinggevende personeel van de klanten zag erop toe dat door de gezelligheid toch de RIVM regels vanwege COVID-19 werden gehandhaafd.

Een spoed cursus frietscheppen en frikandel speciaal maken van Twan. De hand-oog coördinatie is zeer belangrijk als je een mooie frikandel speciaal wil maken. Probeer maar eens in een vloeiende beweging met het bakje langs de mayonaise en curry te gaan terwijl je met je andere hand de pomp moet bedienen 😝😊 Na ruim 300kg friet te hebben geschept mag ik wel zeggen dat ik een behoorlijk frietje speciaal kan maken. Maar respect voor de vakman, friet bakken is een vak. Aldus Koen Keunen algemeen directeur Etec Service & Engineering.